Rondreis Indonesie online
Home > Praktisch > Hoe reis je in Bali?
Vakantie Bali: palmroute

Je eigen Bali vakantie samenstellen

Op deze site staan een groot aantal korte reizen die we bouwstenen noemen. We hebben veel bouwstenen waar je uit kunt kiezen. Ook hebben we zelf een aantal vaste combinaties van bouwstenen gemaakt, waarvan wij denken dat ze inhoudelijk en geografisch goed bij elkaar passen voor een bijzondere Bali vakantie. Dit zijn de rondreizen. Verder kun je je Bali vakantie combineren met de eilanden Sumatra, Java of de Sunda eilanden. Tevens bieden wij bouwstenen/rondreizen aan voor Bali vakanties met kinderen tot 12 jaar.

Zelf een ideale eigen Bali vakantie samenstellen.

Het is natuurlijk erg moeilijk om met een vast programma precies aan alle wensen van de individuele reiziger te voldoen. Op deze pagina bieden we daarom de mogelijkheid om zelf een Bali vakantie in te richten. Je kunt zelf de korte reizen uitkiezen die je achtereenvolgens zou willen doen. Klik hier voor een kaart van Bali.

De meeste Bali vakanties beginnen met een Easy going pakket in Ubud. Van hieruit kun je eerst een bouwsteen doen vanuit Ubud en vervolgens tegen de klok in een rondje Bali gaan maken. Op deze route kun je een groot aantal bouwstenen kiezen. Op Bali verzorgen wij de individuele transfers voor je per auto met chauffeur. De bewegwijzering op Bali is niet uitgebreid en op de wegen kan het erg druk zijn. Daarom adviseren wij om niet per eigen huurauto te reizen op Bali. De chauffeur kent het eiland en kan soms met een paar woorden Engels iets leuks en interessants vertellen over de omgeving. Houd er wel rekening mee dat een chauffeur een chauffeur is en geen gids. Vaak spreken de chauffeurs niet meer dan een paar woorden Engels. De meeste transfers op Bali kosten 20 tot 30 euro per persoon en tel je bij de bouwsteenprijs. 

Wij proberen alle wensen zoveel mogelijk te vervullen voor je Bali vakantie. Klik hier voor het reismenu-aanvraag formulier en maak je keuzes. Ook kan je dit per mail naar Bali Online verzenden. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend. We zullen binnen enkele dagen reageren met een telefoontje en sturen je vervolgens een prijsopgave en een reisplan. Daarna kan eventueel het samengestelde reisplan geboekt worden. Stuur ons gerust een mailtje (info@balionline.nl) met je voorkeuren voor jouw eigen reis Bali.  

 

 

 


Bali online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.