Rondreis Indonesie online
Overnachten Bali

Overnachten op Bali

Tijdens je reis met Bali online slaap je in zoveel mogelijk sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar kleinschalige hotelletjes, weg van de grote resorts, en naar afwisseling in de reis.

Begin je reis in Indonesische stijl tussen de rijstvelden of slaap een nachtje in een echt waterpaleis. Word gewekt door de geluiden van de jungle, de opslaande golven of ervaar de gastvrijheid en dagelijkse rituelen tijdens je homestay. Wij helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes.
De accommodaties van Bali online hebben we allemaal zelf bezocht en uitgekozen en vooral gelet op de juiste combinatie van ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel samen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij de beschrijving van de bouwstenen vind je in de reistabel de accommodatie categorieën van de hotels wij voor je reserveren.

Karakteristieke accommodatie


De gordijnen van je cottage openen en uitkijken over frisgroene rijstvelden is een duidelijk voorbeeld van een karakteristieke accommodatie. De meeste overnachtingplaatsen van Bali online vallen in deze groep. Ze variëren van een cottage aan de rand van de vulkaan, cottage tussen de rijstvelden tot aan een comfortabele strandbungalow. De bouwstenen De rivier en de vulkaan en Munduk en het tempelmeer bestaan uit karakteristieke overnachtingen.

Special stay accommodatie


Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden, die iets duurder zijn dan degene die we normaal aanbieden, maar dan overnacht je ook echt bijzonder. Dit heeft onder andere met een stukje luxe te maken, maar daarnaast zijn ze vooral exclusiever. Wanneer je voor onze Special Stay accommodaties kiest, verblijf je bijvoorbeeld in een typisch Balinees ingerichte bungalow in het zuiden van Bali, of een landhuis in koloniale stijl dat uitkijkt over de rijstvelden. De special stay bij de bouwstenen Easy Going in de rijstvelden van Ubud, Stranden van het Zuiden en Bungalow aan het Paradijsstrand vallen in deze categorie.

Eenvoudige accommodaties


Dit zijn simpele, maar redelijk comfortabele accommodaties. Ondanks dat de kamers eenvoudig zijn, zijn ze wel van alle gemakken voorzien. Je hebt een eigen kamer met toiletfaciliteiten. Zo verblijf je in Ubud op een typisch bamboebed en geniet je tijdens de homestay in de heuvels van weids uitzicht vanuit je verblijfplaats en de gastvrijheid van het gezin. Ook de bungalow op de Witte stranden van Gili Meno is een goed voorbeeld van een eenvoudige accommodatie.

Bali online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.