Rondreis Indonesie online
Home > Praktisch > Kaart Bali

Kaart van Bali en Lombok

Bij Bali online bouw je je Bali reis op uit bouwstenen, dit zijn korte reisprogramma's van 2 tot 6 dagen. In onderstaande Bali kaart worden een aantal van onze Bali bouwstenen weergegeven. Met deze kaart krijg je een indruk van ons aanbod en een idee van de mogelijke routes. Met je muis kun je over de rode bolletjes navigeren en klappen de betreffende bouwstenen uit. Voor een overzicht van al onze bouwstenen klik je op de bouwsteen overzichtspagina.

Wanneer je bij ons een reis wilt aanvragen, dan is dit mogelijk door bouwstenen te selecteren op ons reis-aanvraagformulier. Je ontvangt van onze ervaren reisspecialisten een vrijblijvend voorstel op maat, desgewenst met vluchten. Onze reisspecialisten adviseren je graag bij het samenstellen van jouw ideale reisroute. Wil je je vragen telefonisch stellen neem dan gerust contact met ons op, op telefoonnummer 071 - 891 03 26. Wij helpen je graag verder.


Easy Going in de rijstvelden van Ubud Cycling door het paradijs De rivier en de vulkaan Ongerepte oostkust van Bali Ongerepte oostkust van Bali Homestay in de heuvels Het waterpaleis en de tempel Het waterpaleis en de tempel Dolfijnen van Lovina Wouden en eilanden Munduk en het tempelmeer Bungalow aan het paradijsstrand Witte stranden van de Gili's Duiken van Gili Air

Klik hier voor de bouwsteenpagina
of het aanvraagformulier voor een vrijblijvend reisvoorstel


Bali online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.