Home > Bouw je reis > Rondreizen
Ontspannen tijdens je Bali rondreis

Individuele Bali rondreizen

Kant en klaar, of pas ze gerust aan; 'hier een dagje langer, daar een dagje korter'.

Bali rondreizen zijn reizen die we hebben samengesteld met onze Bali bouwstenen, korte reisprogramma's van enkele dagen. Door de bouwstenen met elkaar te verbinden, hebben wij meerdere rondreizen gemaakt die volgens ons een compleet beeld van Bali geven, elke rondreis net op een andere manier. Je reist meestal tegen de klok in over Bali, waar je diep de binnenlanden in trekt en belandt op afgelegen stranden. Tijdens een fietstocht door de rijstvelden of een kookles aan de kust kom je in aanraking met de bijzondere cultuur. In onze Bali rondreizen zijn excursies inclusief; je wandeling naar een verborgen waterval of snorkeltrip tussen het koraal regelen we alvast voor je. Zo heb je gegarandeerd een plek en ter plaatse geen omkijken.

In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden. Een rondreis Bali aanvragen kan met behulp van het vrijblijvende aanvraagformulier of bel of mail ons. Onderaan deze pagina vind je algemene informatie over de Bali rondreizen.

Overzicht individuele rondreizen Bali 2013 & 2014

Het andere Bali: rondreis

Individuele rondreis Bali 1 A taste of Bali


Je ziet: de rijstvelden van Ubud - homestay en waterpaleis in de heuvels - Lovina's dolfijnen - knusse cottage dichtbij waterval - Sanur stranden
Reisduur 13 dagen, 12 nachten
Reissom € 725,-  p.p. bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, alle excursies, eigen auto met chauffeur

Deze reis aanvragen


Op het sfeervolle eiland Bali ontdek je de groene binnenlanden, de uitgerekte stranden en karakteristieke tempels. Je overnacht in een bungalow met uitzicht over rijstvelden, een houten cottage op hike afstand van een kletterende waterval en comfortabele strandresorts. Deze twee-weekse rondreis combineert het beste van wat Bali te bieden heeft. Van het authentieke Bali in kleine dorpen, via mystieke tempels en paleizen, reis je naar de kust waar dolfijnen boven het water uitspringen en je ontspant bij het zwembad van je kleinschalige hotel. Cultuur, natuur en strand: Bali heeft het allemaal. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 14-daagse rondreis Bali.
Rondreizen Bali: Tirtagangga
Rondreis Bali: strand
A taste of Bali: rondreis

Individuele rondreis Bali 2 Het andere Bali


Je ziet: Ubud rijstvelden - Koken in Seraya - Pemuteran snorkelen - binnenlanden Munduk - Belangan rustig strand
Reisduur 15 dagen, 14 nachten
Reissom € 995,- p.p. bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, alle excursies, eigen auto met chauffeur

Deze reis aanvragen

Tijdens deze rondreis beleef je Bali net anders door soms van de gabaande paden af te gaan. Je fietst over de randen van rijstvelden, terwijl je meekijkt hoe de rijst wordt geoogst. Je gaat naar de ongerepte oostkust, waar je kennis maakt met de traditionele kookkust. Hierna reis je verder naar het noorden van Bali om vissen te spotten tussen kleurrijke koralen. Wandel met je gids in de heuvels naar watervallen en het tempelmeer. Het einde van de reis is lekker relaxt in je sfeervolle bungalow tussen de rotskliffen, aan de goudgele stranden. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 15-daagse Bali rondreis.
Rijstterrassen tijdens je Bali rondreis
Rondreis Bali: dolfijnen
Rondreizen Bali: frisgroene rijstvelden

Individuele rondreis Bali 3 2,5 week in het Paradijs


Je ziet: Ubud fietsen en slapen in de rijstvelden - ongerept strand oostkust - waterpaleis in de groene heuvels - overnachten in het authentieke Bali - snorkelen in Pemuteran - verborgen watervallen - bungalow aan paradijsstrand
Reisduur 17 dagen, 16 nachten
Reissom € 1195,- p.p. bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, alle excursies, eigen auto met chauffeur

Deze reis aanvragen

Met deze twee en een halve weekse Bali rondreis waan je je in het kleine, tropische paradijs Bali. Zoef op de mountainbike tussen frisgroene rijstvelden door en ga met een Balinees op zoek naar kruidnagel en gember. Je dobbert op het heldere water op een minder ontdekt plekje, wat wij een echte parel van Bali vinden. Staar vanuit je rieten stoel op je terras over de kabbelende zee. Je overnachtingen zijn eigenlijk altijd bijzonder. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 17-daagse Bali rondreis.
Rondreis Bali: Tirtagangga
Bali rondreis: ontspannen
Gili en Bali rondreis: relaxen

Individuele rondreis Bali 4 Bali en Gili


Je ziet: de rijstvelden rondom Ubud - kletterende watervallen - dolfijnen aan de kust van Lovina - waterpaleis in de heuvels - ongerepte kust - tropisch eiland Gili Meno
Reisduur 18 dagen, 17 nachten
Reissom € 1066,- p.p. bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, alle excursies, eigen auto met chauffeur

Deze reis aanvragen

Deze rondreis brengt je, net als de rondreis 'Het andere Bali', naar de ongerepte binnenlanden van het eiland. Het verschil vind je in het einde van de rondreis: je sluit de reis af op het paradijselijke Gili Meno, een klein eiland voor de kust van Lombok. Je fietst door de groene rijstvelden van Bali, maakt een hink-stap-sprong over de ronde tegels van unieke waterpaleizen en eindigt de reis op de witte stranden van Gili Meno. Onderweg slaap je in houten bungalows en sfeervolle strandresorts en douche je in een buitenbadkamer, omgeven door de geluiden van de natuur. Op Gili Meno is niet veel te doen, dus de laatste dagen van de reis is verplicht relaxen. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 17-daagse rondreis Bali.
Rondreis Bali: Tirtagangga
rondreizen Bali: helderwitte stranden
Fietsen tijdens je Bali rondreis

Individuele rondreis Bali 5 Bali on the Move -Actieve reis-


Je ziet: Ubud fietsen - vulkaanbeklimming Sidemen - koken in Seraya - snorkelen in Pemuteran - sfeervol Sanur
Reisduur 16 dagen, 15 nachten
Reissom € 998,- p.p. bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, alle excursies, eigen auto met chauffeur

Deze reisaanvragen

Trek er tijdens deze rondreis te voet op uit tussen woudreuzen en bedwing de top van een vulkaan. Zoef op een mountainbike dwars door de natuur met rijstvelden links en rechts en bekijk de onderwaterwereld door je snorkelbril. Naast flink wat zweten ga je ook lokaal leren koken, zo maak je je eigen nasi goreng. Je logeert in bungalows met buitenbadkamer, met uitzicht op de vallei of aan het strand. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 16-daagse Bali rondreis.
Rondreizen Bali: op de vulkaan
Rondreis Bali: vogels

Algemeen Rondreizen Bali

Wat is inclusief in je Bali rondreis?

- Overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Soms is de lunch of avondmaaltijd ook inbegrepen, zoals omschreven in de tekst van de dag-tot-dag omschrijving van de rondreis.
- Transfers per auto met chauffeur (individueel).
- Beschreven excursies, met Engelstalige gids wanneer dit toegevoegde waarde heeft. Zie de omschrijving van de rondreis.
- Waar nodig 24 uur per dag assistentie van onze lokale partner in Indonesie.

Wat is exclusief in je Bali rondreis?

- De intercontinentale retourvlucht Nederland (of Belgie/Duitsland) - Bali. Deze vlucht kunnen wij ook voor je boeken of dit regel je zelf bij vluchten.
- Luchthavenbelastingen; vertrekbelasting ter plaatse.
- Entreegelden, ter plaatse te betalen, vaak ca. 2 - 10 euro p.p. per bezienswaardigheid.
- Facultatieve excursies. 

Reis aanpassen?
Het is geen probleem de standaard samengestelde rondreizen Bali aan te passen naar je eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld een andere accommodatie of de route iets aanpassen? Of wil je ergens wat korter of juist langer verblijven? Je stelt zelf je ideale rondreis samen, waarbij onze rondreizen als basis kunnen dienen. Ook kunnen wij transfers en overnachtingen verzorgen in plaatsen die niet in de standaard rondreis voorkomen. Als je specifieke wensen hebt, kan je dit aangeven op het aanvraagformulier. Als je je Bali rondreis liever zelf met behulp van onze bouwstenen in elkaar puzzelt, kan je ook gebruik maken van het formulier om je eigen Bali rondreis samen te stellen. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk!